חדשות היום

סיקור תערוכת מינכן 2014

העתיד שבו אנו מדברים אל מוצרים, מציגים מחוות וניפנופי ידיים כבר כאן!!
חברות רבות הציגו בתערוכת האלקטרוניקה לשנת 2014 שנערכה במינכן. החידושים שהוצגו החל ממסכי מגע, חיישנים, מקלטים ועוד אלמנטים רבים של קישוריות אשר מדגימים את יכולת החישה מרחוק החל מהשוק הצרכני וכלה בשוק הביטחוני.
טגנולוגיית HUD – HEAD UP DISPLAY – לא עוד נחלתם הבלעדית של טייסים ונגישה כיום לכל מפקד צבא.
עוד הוצגו חידושים בתחום המערכות המשובצות, ההופכות מתוחכמות יותר.
תחום נוסף אשר תופס תאוצה הוא תחום הסוללות הנטענות אשר משרתות רכבים ואמצעי תחבורה חשמליים כגון אופנועים, אופניים וקורקינטים. כל סיקור התערוכה והבשורות שבפיה…

DIGI KEY

ביתן DIGI-KEY בתערוכה

ביתן DIGI-KEY בתערוכה

DIGI-KEY הצליחה ללא ספק ליצור את אחד הביתנים המרשימים באלקטרוניקה 2014. לצד מכונות המזל בסגנון לאס ווגאס, עמדו כפילים של ג’וני דפ, מרילין מונרו ואנג’לינה ג’ולי.
לרגע, זה נראה יותר כמו שדירה בהוליווד ולא ביתן בתערוכת אלקטרוניקה. אחד החידושים שהציגה DIGI-KEY בתערוכה היה מנוע חיפוש ותכנון רכיבים אינטרנטי. “המטרה שלנו היא שהמהנדס
לא יצטרך לעזוב את מסך התיכנון כדי לחפש רכיבים מתאימים”,
אומר דייב דוהרטי, סגן נשיא לתפעול בחברה.
MOLEX

מימין לשמאל: שיבי דקל, מנכ"ל טלסיס, הנרי פורניס, סגן נשיא EMEA מולקס, מתי כהן, מנהל מכירות טלסיס, פול קינן, מנהל מכירות איזורי מערב אירופה מולקס

מימין לשמאל: שיבי דקל,
מנכ”ל טלסיס, הנרי פורניס,
סגן נשיא EMEA מולקס, מתי כהן,
מנהל מכירות טלסיס, פול קינן,
מנהל מכירות איזורי מערב אירופה מולקס

Molex Incorporated השיקה את מערכת החיבורים האטומה ™ML-XT המשתמשת בטכניקת 2-shot moulding seal כדי להשיג דירוג (rating) של IP68 – עם אימותי המוצרים SAE 12030 ו-IP69k. כחלופות drop-in עבור מערכות מחברים תקניים-לתעשייה המשמשות ביישומי חיווט רכב קריטיים בסביבות קשות. ה-ML-XT מאכסן מגוון רחב של טכנולוגיות חיישנים ותפקידי מנייה נמוכה במעגלים.
“בהתייחס ל-IP68, מערכת החיבורים האטומה ML-XT, היא המערכת האטומה האמינה ביותר בשוק”, אומר דניס אוסליבן מנהל מוצרים גלובלי ב-Molex. “האיטומים המשולבים המעוצבים (two-shot) LSR (liquid silicone rubber) מונעים חדירת נוזלים אף בתנאים קיצוניים, על-ידי שמירה מוחלטת על האטמים במהלך החיבור וההתרה. טכנולוגיית עיצוב זו יכולה להבטיח העמדה נכונה של האטם כדי לוודא את שלמותו ובכך הסיכון של אטמים אובדים או נשכחים במהלך ההתקנה והתחזוקה, מבוטל גם הוא”. מערכת ה-ML-XT מושקת תחילה בגרסת מעגלים עם 9 מיקומים בעלי קוד-צבעים ו-2 אופציות של ממדי כבל. היא משתמשת בסיומות המוכחות ™XRC של Molex עם דירוגי זרם של עד 13.0 אמפר, התומכות בכלים בשימוש רחב אצל יצרני הרתמה. עם פחות רכיבים מאשר גרסאות קיימות בשוק, מערכת ה-ML-XT מסייעת להפחית את רמות המלאי עבור יצרני הרתמה, מפשטת את ההרכבה ומפחיתה את עלויות ההרכבה הסופית.
בתמונה עם טלסיס, מפיצה ותיקה של מולקס בישראל.
KEYSIGHT

KEYSIGHT  באירוע עיתונות במסגרת התערוכה

KEYSIGHT
באירוע עיתונות במסגרת התערוכה

Keysight הציגה מגוון רחב של פתרונות בדיקה חדשניים בתערוכת אלקטרוניקה 2014. מגוון הפתרונות שהוצג מכסה טווח נרחב של תדרים מ-DC ועד RF וכולל מכשירים כגון DMM, נתחי קול (audio analyzers), מודדי תדר, מחוללי אותות ואוסילוסקופים חדשים לתדרי הביניים מסדרות ה-S וה-InfiniiVision 6000X.
בתחום פתרונות ה-power הציגה Keysight את סדרת ה-N8900 התומכת בישומים ל-high-power של עד 90kW.
הסדרה מאפשרת תכנות ושליטה מרחוק ע”י המשתמש, באמצעות חיבורים סטנדרטיים כגון LAN ו-USB. עוד בתחום הוצגה משפחת ה-N678x המשמשת לאפיון צריכה ב-low-power, כגון זו הנדרשת בישומי Internet of Things. התייחסה בתערוכה גם לאתגר שבפענוח (demodulation) וניתוח אותות בפס-רחב הבא לידי ביטוי ביישומים רבים בתחום התקשורת הדיגיטלית והמכ”ם. מעבר למדידה בפס רחב יש ערך ללכידה והבנה של אותות ארעיים וחמקמקים.
Keysight הראתה כיצד שילוב מכשירים כגון אוסילוסקופים ונתחי אותות, יחד עם כלים לניתוח אותות בזמן אמת, למשל Real-Time Signal Analyzer , מאפשר למהנדסים להבין את המתרחש בתכנוניהם.
FISCHER CONNECTORS

מימין: אנדרי וולדימרוב, מנהל לקוחות בפישר קונקטורס; ארז שהרבני, מנכ"ל תדר הנדסה; ריקרדו רודריגז, מנהל מכירות אזורי בפישר קונקטורס; גדי פייט, מנהל מכירות רכיבים בתדר הנדסה;

מימין: אנדרי וולדימרוב, מנהל
לקוחות בפישר קונקטורס; ארז שהרבני,
מנכ”ל תדר הנדסה; ריקרדו רודריגז,
מנהל מכירות אזורי בפישר קונקטורס; גדי פייט, מנהל מכירות רכיבים בתדר הנדסה;

FISCHER CONNECTORS סימנו את השוק הרפואי ותעשיית המכוניות כיעד לשנת 2015. “אנחנו רואים פוטנציאל צמיחה גדול מאד בתחום הזה” אומר לניו טק ריקרדו רודריגז, מנהל המכירות וההפצה בחברה. “אנחנו רואים כניסה של הרבה מאד טכנולוגיה של FIBER OPTICS לשני השווקים הללו, ולכן יש כאן הזדמנות מצויינת מבחינתנו”. במהלך הפגישה שולף רודריגז התקן זכרון קשיח מקודד ומציג אותו בגאווה. “זה התקן שחברת סיטרואן עשתה בו שימוש במהלך מירוץ פריז דקר האחרון”. ההתקן בגודל של דיסק און קי רגיל נראה כחיבור רגיל. הוא מקודד לחלוטין ואינו ניתן לפתיחה אלא על ידי מפעילו. “סיטרואן עשו בעזרת המתקן הזה את המעקב אחרי ביצועי המכונית והנהג בכל יום. זו יכולת שקודם לא הייתה קיימת כלל”.
בתמונה עם נציגי תדר – מפיצה את מוצרי פישר בישראל

AVNET

מימין: טל סגמן סמנכ"ל שיווק ומכירות אבנט ישראל; יאיר סהר, מנהל שיווק טכני, אבנט ישראל; דני קורן מנכ"ל אבנט ישראל; גאורג' שטיינברגר, סמנכ"ל תקשורת אבנט EMEA;  סטאפן מאורר,  Semiconductors  VP Operations, AVNET EM2 ; אלון עדה, סמנכ"ל תפעול מכירות, אבנט ישראל

מימין: טל סגמן
סמנכ”ל שיווק ומכירות אבנט ישראל;
יאיר סהר, מנהל שיווק טכני, אבנט ישראל; דני קורן מנכ”ל אבנט ישראל; גאורג’ שטיינברגר, סמנכ”ל תקשורת אבנט EMEA; סטאפן מאורר, Semiconductors VP Operations, AVNET EM2 ; אלון עדה, סמנכ”ל תפעול מכירות, אבנט ישראל

ג’ורג’ שטיינברגר – סגן נשיא AVNET, מדבר על שנת 2015 כהזדמנות. ב-AVNET ציינו השנה עלייה משמעותית במכירות, הרבה מעל הממוצע בשוק הרכיבים העולמי.
“הייתי מסכם את השנה הנוכחית כמוצלחת מאד” אומר לנו שטיינברג. “אם העלייה העולמית הממוצעת עמדה על כ-7 אחוזים, הרי שהנתונים שלנו באבנט הגיעו לכ-18 אחוזים בהשוואה לשנת 2013. תערוכת אלקטרוניקה במינכן היא מבחינתנו נייר הלקמוס של התעשייה, ולכן ההתרשמות שלנו לקראת 2015. היא שהעלייה בביקושים תימשך”.
באשר לשוק הישראלי, ב-AVNET מייחסים לו חשיבות גדולה. “אני חושב שזהו אחד השווקים המתקדמים ביותר מבחינה טכנולוגית” אומר שטיינברג. “אם נשיא AVNET העולמי מגיע לישראל שלוש פעמים בשנה, זה אומר הכל”.

כפי שכבר יודעים משתתפי תערוכת אלקטרוניקה במינכן, את המסיבה הכי חמה בעיר מארגנת בכל פעם חברת אבנט!
כמיטב המסורת, שידועה היטב גם ללקוחותיה הישראליים, גם השנה הפיקה אבנט את אם כל המסיבות של התערוכה. הפעם המסיבה הייתה בקונספט של Wednesday Night Fever, עם התאורה, המוזיקה והריקודים האופייניים לשנות ה-70-80 וכמובן כמויות בלתי נגמרות של אוכל ואלכוהול ועוד אלכוהול. הערב התפתח בהדרגה עם מבזק קצרצר ולא מעיק של חסויות בתחילתו שלאחריו הוגש האוכל והיה שלב “מינגלינג” הכרחי. אט אט השתלטה על הבמה להקה מקפיצה, DJ תוסססס וכמה רקדניות בלבוש מינימלי שהלהיטו את האווירה.
בשלב מסוים 2200 איש קיפצו במסיבת הענק, מתוכם כ-150 ישראלים שגדשו את רחבת הריקודים עד שתיים לפנות בוקר בדרך לשינה קצרה במיוחד לקראת עוד יום פגישות…

POSITRONIC

משמאל: אבידן זליכובסקי מנכ"ל בוס-אודם; גבי מנדריצי, מנהל מכירות אירופה פוזיטרוניק; חגית אליהו, מכירות בוס-אודם; ניר הרפז, מנהל אזורי ישראל/רוסיה פוזיטרוניק

משמאל: אבידן זליכובסקי
מנכ”ל בוס-אודם; גבי מנדריצי,
מנהל מכירות אירופה פוזיטרוניק;
חגית אליהו, מכירות בוס-אודם; ניר הרפז, מנהל אזורי ישראל/רוסיה פוזיטרוניק

Positronic האמריקנית היא יצרנית גלובלית (מפעלים בארה”ב, צרפת, סינגפור, סין, הודו, פורטו-ריקו) של מחברים אלקטרוניים בעלי אמינות גבוהה לשימוש ביישומים שונים הקשורים לצבא (m24308/m39029), חלל (nasa/esa), תעופה טלקום (pci), מערכות רפואיות ועוד. לחברה יכולות ייצור פינים solid machined בעלי התנגדות נמוכה/מוליכות גבוהה, low resistance and high conductivity,
מוצרים עיקריים הכוללים מחברים לזרם ולמתח גבוה, D-sub, rectangular, מודולרים (custom) ומחברים עגולים. באמצעות שותף המסחר האלקטרוני של החברה, PosiShop.com, ניתן למצוא פריטים על המדף למשלוח מיידי.
בתערוכת אלקטרוניקה 2014 נכח צוות הנהלת החברה, בהם גם נשיא החברה מר ג’ון ג’נטרי ומנהל מכירות אירופה מר גבי מנדריסי. במהלך התערוכה נערכו פגישות יזומות עם החברות הישראליות המובילות בתחומן כגון: רפאל, אלביט, תעשא, TDK ו-FLEXTRONICS בפגישות הוצגו הפיתוחים והיכולות החדשות של פוזיטרוניק והוצגו הסכמי מכירה ושיווק שנתיים, בין החברה ללקוחותיה המובילים.
את פוזיטרוניק מייצגת ומפיצה בישראל חברת ODEM-BOS ומנהל המשרד המקומי בישראל וברוסיה מר ניר הרפז.

Future

מימין: קארים יסמין - סגן  פיתוח עיסקי, קריסטל דיויס - עוזרת אישית לנשיא אירופה, אלון בלעש - מנכ'ל פיוטצר ישראל ודירקטור אזורי מזרח תיכון ומזרח אירופה

מימין: קארים יסמין – סגן
פיתוח עיסקי, קריסטל דיויס –
עוזרת אישית לנשיא אירופה, אלון בלעש – מנכ’ל פיוטצר ישראל ודירקטור אזורי מזרח תיכון ומזרח אירופה

תערוכת האלקטרוניקה במינכן השנה הייתה הגדולה והעמוסה ביותר זה שנים, מבין מספר מבקרי התערוכה, מספר המבקרים מישראל היה מדורג במקום השביעי, בהחלט מיקום מכובד…. אל אף שהורגש חסרונם של לא מעט לקוחות ישראלים שהחליטו שלא להגיע השנה לחברת Future הייתה נוכחות שיא בתערוכה השנה, ביתן מרכזי ומרשים, עשרות רבות ממנהליה הבכירים של החברה מכל רחבי העולם, כולל הבעלים של חברת פיוטצר, מר רוברט מילר, נפגשו עם מאות רבות מלקוחותיה וספקיה של Future מהארץ ומהעולם. העומס בביתן וסביבו הורגש באופן יוצא דופן לכל אורך התערוכה לדברי רוברט מילר, Future סגרה עסקאות בסך של יותר מביליון דולר במהלך ימי התערוכה, שיא של כל הזמנים ובהחלט הישג חסר תקדים לחברת Future החוגגת 46 שנה לפעילותה בנובמבר השנה ביתן החברה עוצב סביב נושא ה-Internet of things שהוא ללא ספק אחד הנושאים החמים ביותר כרגע בעולם הרכיבים. Future מתכוונת להקים חטיבה שלמה שתתמקד בתחום זה בארץ ובעולם על מנת לתת לשוק הלקוחות והספקים בארץ ובעולם תשומת לב והתמקצעות מיוחדת סביב פתרונות לתפיסת ה-IOT. מודל החטיבות העסקיות של Future סביב טכנולוגיות עכשוויות כגון תאורת לד, AUTOMOTIVE CONECTIVETY וכד’, הוכיח עצמו כמודל מצליח ביותר המאפשר מתן פתרונות ייחודיים ללקוחות ברמת מערכת בתחומים שונים ונותן ערך מוסף רב ללקוחות מעבר להליך מכירה רגיל.

PAYTON

משמאל: ליאור קורן, מנהל שיווק ומכירות פייטון; Jim Marinos, מנהל פייטון אמריקה (חברת בת); דורון יטיב, מנכ"ל פייטון

משמאל: ליאור קורן,
מנהל שיווק ומכירות פייטון; Jim Marinos, מנהל פייטון אמריקה (חברת בת); דורון יטיב, מנכ”ל פייטון

בתמונה הקטנה שנאי פלנארי ממוזער שהוצג בתערוכה

בתמונה הקטנה שנאי פלנארי ממוזער שהוצג בתערוכה

פייטון פלאנר מגנטיקס היא חברה ישראלית המפתחת ומייצרת רכיבים מגנטיים (שנאים וסלילים) פלנאריים וקובנציאלים. החברה בעלת מרכז מכירות וייצור בישראל, אמריקה ומזרח אסיה ועם ניסיון של כמעט 30 שנה במחקר ופיתוח. פייטון מציעה טווח רחב של מוצרים המותאמים אישית ומתאימים לכל מגוון הדרישות והסטנדרטים. מדובר בטכנולוגיה חדשנית המציגה רעיון חדש לגמרי של רכיבים בתדר גבוה, המאפשרים יעילות גבוהה של ספקי כוח ממותגים, העושים שימוש בטכנולוגיה זו. הייחודיות הטכנולוגית של פייטון פלאנר מגנטיקס היא בפיתוח רכיבים פלנאריים במבנה שטוח, המקטין את גודל ומשקל השנאים הישנים ביותר מ-80% ובו בזמן, מגדיל את יעילותם ואת הספקם החשמלי. הרכיבים של פייטון פלאנר מגנטיקס תופסים תאוצה הולכת וגוברת בתעשיית התדרים הגבוהים של ה-SMPS (ספקי הכוח הממותגים). פייטון צברה ידע וניסיון נרחב ביותר מ-4,000 פיתוחים שונים ומגוונים שתכננה וייצרה בשנים האחרונות. פיתוח שנאי פלנארי מורכב מאוד מבחינה טכנולוגית, דורש יישום דיסציפלינות שונות בתחום האלקטרוניקה והחומרים, כל זאת בכדי להשיג מחיר אטרקטיבי ללקוח. פייטון עומדת ברמות איכות גבוהות ובסטנדרטים מחמירים ביותר, בעת פיתוח וייצור שנאים קונבנציונליים ופלנאריים כאחד. בתחום הפלנארי, ממשיכה פייטון פלאנר מגנטיקס לקדם ולשפר את פריצת הדרך הטכנולוגית בו מחזיקה היא במספר פטנטים רשומים, ע”י התמסרות לדרישות הלקוחות ומענה מדוייק לצרכיו.
פייטון בעלת אישורי ISO – ISO 9001 ,ISO 14001 (איכות הסביבה), AS9100 (לתחום התעופה והחלל), TS16949 (לתחום הרכב).

ANALOG

ביתן אנלוג בתערוכה

ביתן אנלוג בתערוכה

, מובילה עולמית בטכנולוגיית עיבוד אותות איכותית, הציגה בתערכות אלקטרוניקה 2014 פתרונות חדשניים של GAME-CHANGING ואירחה סדרה עשירה של תצוגות תחת השם: “Analog to Anywhere”.
ADI חשפה תיק מגוון של פתרונות המספקים ביצועים ומומחיות כדי לסייע ללקוחות לחזות ולפתור את אתגרי התכנון המחמירים ביותר שלהם. פתרונות אלה מסייעים ללקוחות להפוך להון את ההזדמנויות בעולם העמוס – חיישנים, המחווט של היום, תוך זירוז זמן הפיתוח, ומאפשרים להם לפנות לכל מקום שחזון התכנון מוביל אותם. ADI הציגה חמישה מסלולים נפרדים הקשורים כולם למגמות של game-changing מהתעשייה ומהחברה. כל מסלול הדגים והמחיש מסע של לקוח של Analog to Anywhere.

ARROW

מימין:  עדי שוסטר, מנהל שיווק ותמיכה טכנית; סטפאנו קולטו, סמנכ"ל מכירות איטליה ישראל ויוון; סאם שמידט נהג מרוצים, אלדד יסעור, מנכ"ל ארו ישראל

מימין: עדי שוסטר, מנהל
שיווק ותמיכה טכנית; סטפאנו
קולטו, סמנכ”ל מכירות איטליה ישראל ויוון; סאם שמידט נהג מרוצים,
אלדד יסעור, מנכ”ל ארו ישראל

הביתן של ARROW בתערוכת אלקטרוניקה 2014, עוצב במטרה לשקף את הכיוון האסטרטגי של החברה “Guiding Innovation Forward”, שבא לידי ביטוי במצע הקמפיין “Five Years Out” ומתמקד על מתן ערך מוסף ללקוחות.
ARROW מאיצה את החדשנות על ידי הבאת פתרונות ייחודיים בכל סוגי הטכנולוגיות למגוון רחב של שווקים.
ARROW מספקת ערך יוצא דופן ללקוחות ולספקים שלה, הקושרת אותם באמצעות אספקת שירותים ויכולות מהמובילים בתעשייה לאורך מחזור החיים המלא של המוצר.
גם השנה הביתן של ARROW היה אחד הגדולים בכנס, עם כ-1400 מבקרים ליום, ממגוון רחב של תפקידים, הנהלה, פיתוח, רכש ולוגיסטיקה.
המיקוד השנה היה בשלושה תחומים עיקריים אשר הוצגו בשלש נקודות עניין שונות בביתן:
1. פתרונות טכנולוגיים לחמישה שווקים מובילים בתעשיה –
IoT/M2M ,Lighting ,Power ,Embedded ו-Automotive.
2. פתרונות און ליין באתר Arrow –
כגון: שירותי פיתוח בענן, חיפוש ורכש של רכיבים והנדסה ע”י Silicon Expert.
3. הצגת פרויקט SAM – semi-autonomous motorcar –
פרויקט טכנולוגי שאפתני (SAM Project) להמחשת היכולת לפתח רכב חצי-אוטומטי באמצעות מערך של חיישנים, מערכות בקרה ומיקרו-בקרים. חברת Arrow Electronics הובילה את הפרויקט והשתתפו בו גם קבוצת המירוצים שבבעלות סם שמידט, חברת Ball Aerospace & Technologies, עמותת Falci Adaptive Motorsports ומעבדת המחקר של חיל האוויר האמריקאי, שבסופו נהג המרוצים סם שמידט, המשותק בארבעת הגפיים בעקבות תאונת אימונים שאירעה בשנת 2000, נהג במכונית המבוססת על רכב מסוג קורבט C7 והקיף ארבע פעמים את המסלול מרוצי האינדי (IndyCar) באינדיאנפוליס. האתגר היה לפתח מערכות המאפשרות לסם שמידט לנהוג בצורה חופשית באמצעות תנועות ראש בלבד. האטה, האצה ופניות נעשות באמצעות תנועת ראש, כאשר הבלימה מתבצעת באמצעות נשיכת חיישן המצוי בפיו של הנהג.

GLENAIR

ביתן גלניר בתערוכה

ביתן גלניר בתערוכה

חברת GLENAIR הציגה באלקטרוניקה 2014 דוכן מרשים של מוצרי INTER CONECT לתחום הצבאי, תעופתי והחלל. לצד מוצרי מורשת כמו מתאמים ממתכת, מחומרים מרוכבים ומחברים עגולים ומלבניים, הציגה החברה יכולות חדשות בתחום האופטי והאופטו אלקטרוני ומוצרים אקטיביים אחרים. בביתן החברה הוצגו גם יכולות כבילה מפותחות ובלעדיות והרכבה של לוחות גמישים למחברים. בתערוכה הוצגו חידושים למחברי המייטי מאווס המפורסמים ליד מחברי הננו מיקרו ועוד. בימים אלו ממסדת GLENAIR את פעילותה בארץ ומשפרת את הנגישות למוצרי החברה. לאחרונה החלה GLENAIR להעסיק במפעל בארצות הברית עובדים ישראליים המאפשרים ללקוחות מישראל לקבל שירות אישי מהיר ובעברית.
FREESCALE

מימין: דניס קברול מנהל מוצר בפריסקייל עולמית; ושמואל ברקן מנכ"ל משותף פריסקייל ישראל

מימין: דניס קברול מנהל
מוצר בפריסקייל עולמית; ושמואל ברקן מנכ”ל משותף פריסקייל ישראל

בפריסקייל מתמקדים בשנים האחרונות במה שהם מכנים “המהפיכה הבאה – INTERNET OF THINGS”. אחד מכיווני הפיתוח של החברה הוא שילוב סנסורים אלקטרונים בבדים, בעיקר לשוק הרפואי.
“אנחנו מבינים שזו המהפיכה הבאה ה-IOT ולכן באלקטרוניקה 2014 אנחנו ממקדים בזה”, אומר שמואל ברקן, מנכ”ל פריסקייל ישראל. כחלק מהפיתוחים החדשים, מתמקדת פריסקייל העולמית בניתוח וניטור מידע.
“אנחנו מבינים שריבוי סנסורים משמעותו גם ריבוי מידע. לא תמיד צריך את כל המידע הזה, ולכן אנחנו משקיעים היום ברכיבים שידעו לנתח את המידע ולסנן מתוכו את הרלוונטיות ללקוח”, דניס קברול מנהל מכירות מפריסקייל העולמית.
“הכיוון של ה-IOT ברור לנו מאד, ואנחנו מכניסים אותו תחת ההגדרה של, MAKING SENSE OF, כלומר לברור את המידע החשוב ואיתו לעשות את השימוש המתאים”.
ON SEMICONDUCTOR

מימין: שמיל פרומן, מנכ"ל ON Semiconductor ישראל; קית ג'קסון, נשיא חברת ON Semiconductor

מימין: שמיל פרומן, מנכ”ל
ON Semiconductor ישראל; קית ג’קסון, נשיא חברת ON Semiconductor

ON SEMICONDUCTOR תסיים את שנת 2014 עם מכירות של יותר משלושה מיליארד דולר. חלק ניכר מגידול החברה נובע מרכישת חברות, ובאחרונה APTINA ו-TRUESENSE, רכש שהעלה את ON SEMI לליגה העילית בתחום IMAGE SENSORS. התחומים בהן בחרה און סמי להתמקד בתערוכה הם תעשיית הרכב, תחום הבקרה התעשייתית וכמובן IMAGE SENSORS. בביתן החברה ניתן היה לראות פתרונות לתאורת LED החל מדרייברים ועד להגנות שונות, רכיבים דיסקרטיים מתקדמים מ-MOSFET ועד לטרנזיסטורים בטכנולוגית GAN, רכיבי IGBT ומודולי IPM, פתרונות ל-POWER OVER INTERNET ו-PLC, רכיבי ניהול הספק שעדיין מהווה ציר מרכזי בחברה (DC-AC, PFC ,DC-DC) . בתחום ה-IMAGE SENSORS הציגה החברה מגוון רחב של CMOS IMAGE SENSORS הן מחברת אפטינה והן מחברת CYPRESS שנרכשה לפני מספר שנים, וכן פתרונות CCD מבית TRUESENSE לשעבר. את השוק הישראלי מאפיינים ב-ON SEMICONDACTOR כשוק מגוון מאד, עם פעילות רבה של REFERENCE DESIGNS שמוערכת מאד בהנהלת החברה, וכן פעילות תכנונית ומסחרית שמתמקדת בתחום הסנסורים, ה-ASICS וניהול הספק לתעשיות הבטחוניות, לתחום התעשייתי והרפואי.

MAXIM

מימין:  Maya Levav, Medical  Fields Sales, Tritech   Heide Perry, Manager EMEA Distribution Maxim

מימין:
Maya Levav, Medical
Fields Sales, Tritech
Heide Perry, Manager EMEA Distribution Maxim

חברת מקסים הציגה בתערוכה את הפיתוחים והפתרונות שלה עבור השוק הרפואי והתעשייתי. בתחום הרפואי הושם דגש על תחום ה-wearable עם ממשקים לסנסורים ביו-רפואיים תחום נוסף הינו האולטרסאונד. כמו כן הכריזה MAXIM על מעבד חדש המבוסס על ARM Cortex-M3 אשר מיועד בעיקר לאפליקציות רפואיות. בתחום התעשייתי ל-MAXIM פתרונות לחסכון באנרגיה בתחום החשמל ובתחום המים בשילוב של טכנולוגיית IOT. MAXIM מעניקה חשיבות רבה לשוק הישראלי וליכולות הטכנולוגיות של המהנדסים הישראלים וקשובה לדרישות הלקוח הן בתחום הטכני והן בתחום המסחרי . בתמונה עם נציגת טראייטק, המפיצה את מוצרי מקסים בישראל

Ublox

מימין: רפאל באוד, מנהל מכירות איזורי EMEA; ואריה יוסף מנכ"ל אלינה הנדסה

מימין: רפאל באוד,
מנהל מכירות איזורי EMEA; ואריה יוסף מנכ”ל אלינה הנדסה

חברת Ublox השוויצרית, יצרנית Chips & Modules לתחום התעשייתי M2M, איתור ובקרה, הכריזה על סדרות חדשות של רכיבים ל-2G ,3G & 4G, מודולי Bluetooth ו-Wi-fi, כמו כן רכיבים למיקום התומכים במערכות GNSS. בין היתר הכריזה החברה על מודולים 3G הקטנים ומהירים בעולם, מסדרות TOBY & MPCI. מודול SARA-U2 הוא הקטן בעולם, מיועד ל-UMTS/HSPA, כולל כיסוי עולמי ותומך ב-IP4/IP6. בתמונה עם מנכ”ל אלינה הנדסה המפיצה את מוצרי Ublox בישראל

Linear Technology

מימין לשמאל: רן שיפרמן מהנדס מכירות ישראל לינאר; טל סגמן סמנכ"ל שיווק ומכירות אבנט ישראל ; רוברט סוונסון מייסד לינאר ויו"ר מועצת המנהלים; דני קורן נשיא אבנט ישראל; אלון עדה, סמנכ"ל תפעול ומכירות, אבנט ישראל; סרגיו פרנטי, מנהל מכירות דרום אירופה לינאר

מימין לשמאל:
רן שיפרמן מהנדס מכירות
ישראל לינאר; טל סגמן סמנכ”ל שיווק
ומכירות אבנט ישראל ; רוברט סוונסון מייסד לינאר ויו”ר מועצת המנהלים; דני קורן נשיא אבנט ישראל; אלון עדה, סמנכ”ל תפעול ומכירות, אבנט ישראל; סרגיו פרנטי, מנהל מכירות דרום אירופה לינאר

השנה, החברה הציגה את הטכנולוגיה העדכנית ביותר שלה והוכיחה שהיא המובילה בתחום פתרונות של מיקסום יכולת מארזי סוללות והשפעה על רמת הבטיחות ואורך החיים שלהן, הוצגו ניתור וייעול סוללת רכב ומארז סוללות צבאי. פתרונות החברה יושמו בכלי רכב מייצרנים שונים. החברה מובילה עולמית באספקת פתרונות ממתח ל-FPGA, בתערוכה הוצגו פתרונות ניהול אספקת ממתחים עבור המעבדים החדשים ביותר ומודולים חדשניים של ממירי DC/DC למתחים וזרמים שונים. הוצג פתרון טעינה אלחוטית ייחודי wireless power charging LTC4120 המפשט את היישום יחסית לפתרונות מתחרים. בנוסף הוצגו: רכיב מוכלל של מד טמפרטורה חדשני ה-LTC2983, פתרון Ethernet Power-over שמספק 90Watt LTPoE ++ וכן מגברים Amplifiers בעלי ביצועים גבוהים במיוחד וממירי נתונים איכותיים. ADC /DAC. בתמונה עם נציגי אבנט ישראל, המפיצה את מוצרי ליניאר בארץ

Microchip

Greg Robinson, Director of Marketing for 8-Bit MCU's, MICROCHIP

Greg Robinson,
Director of Marketing for 8-Bit MCU’s, MICROCHIP

Microchip הודיעה בתערוכת אלקטרוניקה 2014, על הרחבה של תיק המיקרו-בקרים PIC שלה. משפחת PIC16(L)F16X. MCUs חדשים אלה מרחיבים את הצעות Microchip’s Core Independent Peripherals , אשר תוכננו להפחית את צריכת ההספק ולהעלות את יעילות ואבטחת המערכת, תוך מזעור זמן ומאמץ התכנון. ציוד היקפי זה גם מפחית את מורכבות המערכת על-ידי ביטול הצורך ברכיבי קוד ורכיבים חיצוניים. ציוד היקפי מבוסס-חומרה משחרר תפקידים קריטיים-לזמן ומאומצי-ליבה מה-CPU, ומאפשר לה להתמקד בתפקידים קריטיים אחרים בתוך המערכת.
ה-MCUs 16(L)F161X PIC מציעים את ה-Math Accelerator (Math ACC) עם ה-Proportional Integral Derivative , המספקים חישובים בלתי-תלויים בליבה, עם היכולת לבצע פעולות 16-bit math ו-PID. המשפחה כוללת גם את ה-Angular Timer , מודול חומרה המחשב את הזווית הסיבובית בפעולות כגון מערכות בקרת מנועים, בקרת TRIAC או Capacitive Discharge Ignition . ללא התלות במהירות, ה-AngTmr מאפשר פסקים חוזרים בזווית סיבובית או סינוסיות מבלי להשתמש בחישוב הליבה. את ה-CIPs ניתן לעצב כדי לבצע שלל פונקציות נתונות המעלות את מהירויות הביצוע ומפחיתות את דרישות התוכנה. הורדת פונקציות אלה משחררת את ה-CPU לביצוע תפקידים אחרים, צורכת פחות זיכרון של התכנית ומקטינה את צריכת ההספק הכוללת של ה-MCU.

ODU

מימין: אלכס פלדמן, מנהל מכירות, טרנס אלקטריק; תומאס מיטרמייר מנהל מכירות גלובלי,ODU

מימין: אלכס פלדמן,
מנהל מכירות, טרנס אלקטריק; תומאס מיטרמייר מנהל מכירות גלובלי,ODU

חברה המתמחה בטכנולוגיית מחבריים חשמליים ומיוצגת בארץ על ידי TRANS INNOVATION GROUP, מסכמת בהצלחה את מינכן 2014.
תומס מיטרמייר, מנהל מכירות גלובאלי ב-ODU אומר בחיוך “לא רק שאנחנו מסוגלים להביט לאחור על שנה מוצלחת – 2014, אלא גם על הצלחה רבה בתערוכת האלקטרוניקה”, עוד מוסיף תומס מיטרמייר, “הצלחנו לשכנע משתמשים פוטנציאליים מהתעשיות השונות, כמו גם לקוחות קיימים ביעילות של היישום החדש של החברה: miniature connector series ODU AMC High-Density”.
בתמונה עם נציג טראנס אינוביישן המפיצה את מוצרי ODU בישראל.
STG

משמאל: וולטור לה-קרוי מייסד Teledyne LeCroy; פרד בלאומן מייסד ונשיא Hi-Rel Connectors; אלברט אנדרי נשיא Teledyne Reynolds Group; וולדמיר דכנט מייסד ASPE GMBH; שלמה ברר מייסד ומנכ"ל STG; הארי בארנשאו Managing Director, Teledyne Limited

משמאל: וולטור לה-קרוי
מייסד Teledyne LeCroy;
פרד בלאומן מייסד ונשיא Hi-Rel Connectors; אלברט אנדרי נשיא Teledyne Reynolds Group; וולדמיר דכנט מייסד ASPE GMBH; שלמה ברר מייסד ומנכ”ל STG; הארי בארנשאו Managing Director, Teledyne Limited

חברת STG מייצגת חטיבות רבות של TELEDYNE קרוב ל-45 שנה ומשווקת את מוצריה בתחומי האלקטרומכניקה, ציוד בדיקה מתקדם ועוד.
TELEDYNE מפתחת ומייצרת פתרונות מתקדמים לתחומי: החלל, הצבאי והתעשייתי ומתמחה במוצרים בעלי אמינות ועמידות גבוהים לסביבות עבודה קיצוניות.
במהלך התערוכה במינכן נפגשו לקוחות רבים של STG עם בכירי החברה על מנת לתכנן את המשך שיתוף הפעולה בשנים הקרובות.
TI

מימין: משה הילל מנכ"ל  וירון קגן סמנכ"ל ההפצה  TI ישראל

מימין: משה הילל מנכ”ל
וירון קגן סמנכ”ל ההפצה
TI ישראל

בביתן של TI עברו במהלך התערוכה אלפי מבקרים, שצפו בחידושים טכנולוגיים מגוונים בתחומים התעשייתיים, תעשיית הרכב, תחומי האנאלוג, והמעבדים. לתערוכה הגיע מישראל הצוות הבכיר של TI בראשות מנכ”ל TI ישראל משה הילל וירון קגן סמנכ”ל ההפצה. יחד עימם הגיעו גם ארבעת המפיצים בישראל , שהולכים כברת דרך ארוכה עם TI: טלסיס, איסטרוניקס, אבנט וארו.
ביתן של TI משך תשומת לב מיוחדת מערך הענן (CLOUD), אליו חוברו התקנים שונים שחוברו בטכנולוגיות אלחוטיות מגוונות (WIFI, LPRF, ZIGBEE, BLE, BT) מבוססים על פתרונות ה-SIMPLE LINK מבית TI. ההתקנים פוזרו ברחבי הביתן (ואף ב-TI CAFE) ושידרו חיוויים שונים (טמפרטורה, לחות, מגנטומטר, מד תאוצה וכו’) אל הענן. דגש מיוחד הושם על TI DESIGN – כלי פיתוח זה הוא כלי עיקרי באסטרטגייה של TI, שנועד לקצר זמני פיתוח ולקבל תיכנון איכותי ואופטימלי תוך דגש על ניצול מקסימלי של יכולות הרכיבים. הכלי מאפשר תיכנון, שירטוט, סימולצייה חשמלית, טרמית ועוד.
הפתרונות התעשיתיים והרפואיים הוצגו במגוון המוצרים – Analog, Power, MCU, Interfaces ועוד. לדברי מנכ”ל TI משה הילל וסמנכ”ל ההפצה, ירון קגן, בתערוכה נערכו עשרות פגישות עם לקוחות ישראליים, יחד עם מנהלים מהיחידות העסקיות השונות.

CUI

מימין: מגי לפור, מרקום וג'ף שאנבל, סמנכ"ל מכירות CUI INC

מימין: מגי לפור,
מרקום וג’ף שאנבל, סמנכ”ל מכירות CUI INC

CUI הציגה ב”אלקטרוניקה 2014″ את התיק שלה של ספקי-כוח ac-dc וממירי dc-dc בתחומים מ-1 ואט עד 800 ואט. הנושאים העיקריים כללו את החידושים האחרונים שלהם במודולי הספק דיגיטלי המופנים לשימושים עולמיים מרקיעי-שחקים בנתונים המוזנים במחשוב ענן, וידיאו והתקנים מקושרים. CUI גם הציגה ספקי-כוח ac-dc העונים לתקנים הבינלאומיים 60601 מהמהדורה ה-13 האחרונה עבור התקנים רפואיים, מודולי כרטיסים קומפקטיים ac-dc עבור יישומי הבטחה ומודדים חכמים, וממירים dc-dc מוקשחים עבור תכנוני תעשייה וביטחון. בתור ספק חדש בשוק הישראלי, CUI פועלת להתאים את המגוון הנרחב של ספקי-כוח שלה עם הצרכים החדשניים, הדינמיים, המוסיפים להציב את ישראל כמובילה עולמית בשטח הטכנולוגיה.

MEANWELL

משמאל: רמי מנוח, מהנדס מכירות ויישומים, אדוויס; שלמה אוסטרובסקי, סמנכ"ל מכירות ושיווק, אדוויס; טד ליו, מנהל פיתוח עסקי, MEANWELL; שון צ'או, מנהל מכירות אירופה, MEANWELL

משמאל: רמי מנוח,
מהנדס מכירות ויישומים, אדוויס;
שלמה אוסטרובסקי, סמנכ”ל מכירות ושיווק, אדוויס; טד ליו, מנהל פיתוח עסקי, MEANWELL; שון צ’או, מנהל מכירות אירופה, MEANWELL

חברת MealWell המיוצגת על ידי Advice יצאה השנה במגוון פתרונות הספק לתחום התעשייתי בהם ספקי כח אטומים למים ואבק IP67 ללא שימוש במאוורר, בהספקים עד W600. ספקים אלה משמשים למגוון תחומי ויישומים בהם תחום תאורת הלדים, תחום שימוש בסביבה עבודה קשה ולפיתוחים טכנולוגיים חדשים כגון מדפסת תלת מימד למשתמש ביתי ותעשייתי בהם נעשה שימוש בספק זה GS-280/HLG-320 לצורך הפעלה שקטה ונצילות עבודה מעל ל-95%. סדרות אלה נותנות פתרון ומתמודדת עם המשימות המורכבות של המדפסת לעבודה בסביבה שקטה ובאמינות גבוהה.
ב-MEANWELL מציינים כי אחד היתרונות הגדולים של החברה היא בזמינות המוצרים. “שרשרת האספקה שלנו קצרה במיוחד, שכן המוצרים קיימים על המדף. ללקוחות העניין הזה חשוב מאד, במיוחד כאשר מדובר בשלב המחקר והפיתוח שמאפיין מאד את השוק הישראלי”.

SILICON LABS

משמאל:  ריצ'ארד רוברטס,  מנהל מכירות איזורי, SILICON LABS;  שרון ארלו, מנכ"ל DATA JCE

משמאל:
ריצ’ארד רוברטס, מנהל מכירות איזורי, SILICON LABS;
שרון ארלו, מנכ”ל DATA JCE

חברת SILICON LABS מתמחה ביצור פתרונות רכיבים מבוססי סיליקון למגוון רחב של אפליקציות (סלולר, תקשורת, וידאו, אבטחה ורפואי). החברה החלה את דרכה בעיקר ברכיבי TIMING ומשם הפכה לאחת החברות בעולם לפתרונות בתחום זה, עם פיתוח והשקת מגוון עצום ומתקדם של רכיבים, תוך בידול מוצריה הן ברמת ביצועים והן ברמת מחיר. החברה צמחה בשנים האחרונות באופן משמעותי, ע”י רכישת חברות מתקדמות (INTOGRATION,AMBER בתחום העולה של ZEGBEE, ולאחרונה רכשה את חברות ENERGY MICRO ו-TOUCH STONE). רכישות אלה איפשרו ל-SILICON LABS להתרחב לתחומי: RF, מיקרוקונטרולרים ומגברי הפעלה.
חברת SILICON LABS מתמקדת במתן פיתרונות מבוססים LOW POWER ועל כן היא מבססת את מעמדה כשחקן משמעותי לחברות הגדולות TI ,ST ,ATMEL. ידועה בגמישותה ברמה של הטמעת רכיבים תוך תמיכה בכלים ידידותיים למשתמש. כיום ממוצבת החברה בישראל כשחקן מוביל ברכיבי TIMING וחוזה כי היא תכבוש נתח שוק משמעותי ברכיבי LOW POWER MICROCONTROLER מבוססי ARM.
“ישראל מבחינתנו היא שוק חשוב מאד” אומר ריצ’ארד רוברטס מנהל מכירות איזורי באירופה וישראל. “זהו שוק איכותי מאד של מחקר ופיתוח. אנחנו מזהים פוטנציאל גדול ביכולות של השוק בישראל לעשות המרה של טכנולוגיות צבאיות לשימוש אזרחי. זה כר פעולה מצוין עבורנו ולכן אנחנו מתכוונים להרחיב את הפעילות בשוק הישראלי ב-2015 “. SILICON LABS רשמה בשנה האחרונה גידול של 20 אחוז במכירות. החברה חוזה גידול בשיעור דומה גם בשנה הבאה, בעיקר הודות להשקת קו מוצרים מתקדם של SOC MICROCONTOLERS מסדרת EFR, אשר מהווה מוצר מתבקש בשוק העולמי ובשוק בישראל. חברת דטא גי סי אלקטרוניקה מפיצה את מוצריה בארץ בשנתיים האחרונות ורואה את תרומתה של חברת סיליקון לאב לתעשיה תוך השקה מתמדת של מוצרים עבור השוק של ישראל.

NDK

מימין: יחיאל בוסקילה, סמנכ"ל ח.י. רכיבים; סבינו קוקו, מנכ"ל שיווק ומכירות של NDK באירופה; שרית דן יפת, מנהלת מכירות ח.י. רכיבים; רון לביא, מנכ"ל ח.י. רכיבים

מימין: יחיאל בוסקילה,
סמנכ”ל ח.י. רכיבים; סבינו קוקו,
מנכ”ל שיווק ומכירות של NDK
באירופה; שרית דן יפת, מנהלת מכירות ח.י. רכיבים; רון לביא, מנכ”ל ח.י. רכיבים

חברת NDK, בשונה מיצרני מקורות תדר אחרים, מגדלת את הגבישים הדרושים לייצור מקורות התדר באופן עצמאי. יכולת זאת לצד הידע המעמיק בחיתוך הגבישים, שהם מרכיבי טכנולוגיה משמעותיים לייצור מקורות תדר, מעמידים את NDK בחזית אחת עם היצרנים המובילים בשוק. חברת NDK מביאה לידי ביטוי את היתרון הטכנולוגי שלה במוצרים מתוחכמים כמו OXCO ו-TCXO לשוק התקשורת.
מוצרי NDK מצטיינים בדיוק רב, יציבות תדר בטמפרטורה ומוצעים במארזים ממוזערים. כל אלה מהווים יתרון גדול והופכים את מוצרי NDK למבוקשים מאוד על ידי המתכננים. ב-NDK מדברים בהתלהבות רבה על השוק הישראלי. “בו נאמר כך” אומר קוקו סבינו, מנהל השיווק של NDK אירופה , “אם השוק בגרמניה למשל ממוקד בתעשיית הרכב, הרי שאת השוק הישראלי הייתי מגדיר כשוק של 360 מעלות. כלומר יש בשוק הזה הכל מבחינת המחקר והפיתוח ולכן חשוב לנו מאד להיות בו”.
מגוון המוצרים המוצעים על ידי NDK רחב ביותר. החל מגבישים וכלה במתנדים מבוקרי טמפרטורה, כולל מסנני SAW לכל מגוון היישומים. החל המקישוריות RF בתדרי SUB 1Ghz וכלה ב-2-5GHz לישומי GPS ותקשורת לווינים. הצלחה רבה יש למוצרי NDK גם בתחום הרכב הידוע בדרישות הקפדניות של התקנים בתחום זה ובעמידה בטמפרטורה גבוהה. חברת NDK נותנת מענה לדרישות מיפרט מיוחדות מצד הלקוח ומייצרת רכיבים התפורים לצרכי המתכנן. כמו כן מציעה החברה שירותי ייעוץ ובדיקה של מעגלי הלקוח והופכת אותה לשותפה במאמצי הפיתוח של הלקוח.
בתמונה עם נציגי ח.י, מפיצה של NDK בישראל.

VICOR

מימין: אלכס פרייס, Channel Marketing Manager, EMEA; אולימפיה גיאויה, Director of Sales Channels EMEA; אורנה פוקס, מנהלת מחלקת פוואר קונטרול מגוון טכנולוגיות והנדסה; אורי קפלן מנכ"ל מגוון טכנולוגיות והנדסה; ולירון קפלן, סמנכ"ל מכירות ופיתוח עסקי מגוון טכנולוגיות והנדסה

מימין: אלכס פרייס,
Channel Marketing Manager,
EMEA; אולימפיה גיאויה, Director of Sales Channels EMEA; אורנה פוקס, מנהלת מחלקת פוואר קונטרול מגוון טכנולוגיות והנדסה; אורי קפלן מנכ”ל מגוון טכנולוגיות והנדסה; ולירון קפלן, סמנכ”ל מכירות ופיתוח עסקי מגוון טכנולוגיות והנדסה

בתערוכת “אלקטרוניקה” 2014, חשפה לראשונה Vicor את קו המוצרים העתידי שלה – ממירי מתח, ממתח נמוך וגבוה DCM ו-BCM המתאימים למגוון רחב של מתחי יציאה המזוודים במארז מתכתי VIA. קו המוצרים החדשני שהציגה Vicor כולל מודולים הנותנים פתרון לכניסות במגוון מתחי DC, פילטרים העונים לסטנדרטים צבאיים, כמו גם פתרונות לכניסת מתחי AC הכוללים יחידת PFC.
עקב הנצילות הגבוהה של המודולים המגיעה ל-98 אחוזים, ניתן להגיע לרמות הספק מרשימות של 1800 ואט למודול. חלק מהרכיבים והמוצרים החדשים זמינים כבר כעת, וחלקם הגדול יהפכו זמינים כבר במהלך שנת 2015.
לאור התרחבות הצורך ברכיבים הניזונים ממתח גבוה לפלחי שוק חדשים כגון תחום השרתים, אחסון נתונים, רכבים חשמליים, ועוד, רכיבי Vicor נחשבים לפורצי דרך בתחומם ועם השקתם צפויה Vicor להפוך לחברה בעלת הפתרונות המובילים בתחומה.
בהקשר השוק הישראלי אומרת אולימפיה ג”ויה, מנהלת מכירות אירופה: “העובדה ש-Vicor היא חברה מתקדמת מאד בפתרונות ספקי כוח, מתאימה מאד לשוק הישראלי שמתמחה במחקר ופיתוח. השאיפה של Vicor לגבי השוק הישראלי ב-2015 הינה התרחבות בעיקר בתחומים הצבאיים והתעשייתיים”.
חברת Vicor מיוצגת בישראל על ידי חברת MIGVAN, חברת ההפצה הרשמית של Vicor בישראל, המפעילה יחידה עסקית בעלת פעילות ענפה בתחום ה-Power Supply. יחידה זו מספקת בין השאר תמיכה הנדסית למחלקות פיתוח והנדסה של תעשיית האלקטרוניקה הישראלית באמצעות צוות מהנדסים מקצועי שהוכשר והוסמך לכך על ידי Vicor. אורנה פוקס, מנהלת יחידת ה-Power Supply ב-MIGVAN בירכה גם היא על השקת המוצרים החדשים: “יש תחושת סיפוק רבה מהצמיחה של Vicor בישראל ומכך שהחברה ממשיכה לחדש ולהוביל טכנולוגית. הלקוחות הישראלים נהנים לעבוד עם Vicor ומרוצים מרמת התמיכה הטכנית הגבוהה שניתנת להם על ידי MIGVAN. השוק הישראלי זז בקצב מהיר ונהנה למתוח את הגבולות מידי יום, יצרנים כמו Vicor מסייעים לנו להנגיש ללקוחות טכנולוגיות חדשות ומתקדמות כדי שיוכלו למתוח גבול חדש גם מחר”.

ST

מימין: אלסנדרו מסי,  ST VP & GM SEEEM מחלקת מכירות; דליה מיאדזיגורסקי,  ST Israel Inside Sales

מימין: אלסנדרו מסי,
ST VP & GM SEEEM מחלקת מכירות; דליה מיאדזיגורסקי,
ST Israel Inside Sales

תנועה ערה של מבקרים הורגשה בביתן ST בזכות מגוון תחומים שהוצגו בתערוכה כגון: בקרה תעשייתית, בית חכם, תעשיית רכב, ו-IoT. ב-ST ערים לדרישה הגוברת בשוק לחיבוריות בין המוצרים ולכן מציגים פתרונות מתקדמים בתקשורת Bluetooth ו-Wifi
לקראת התערוכה חשפה ST את משפחת המיקרוקונטרולרים החדשה שלה, מבוססת Cortex M7 הפועלת בתדרים עד 200 מגה הרץ.
“יתרון משמעותי שלנו טמון ביכולת להציע פתרון מלא סביב MCU ומתאים מאוד לצרכים של לקוחותינו” אומר אלסנדרו מסי סמנכ”ל השיווק של ST. במסגרת זו אנו משלבים ספקי כח חכמים, חיישני MEMS שונים ורכיבי הגנה. אלסנדרו מסי מוסיף “השוק הישראלי שמתאפיין בעיקר בחברות סטארט אפ ומרכזי מחקר ופיתוח צריך פתרון כולל ולא של רכיב בודד”. אחד מתחומי ההצלחה הגדולים בשוק הישראלי הינו שיתוף הפעולה בין חברת ST לחברת מוביליי ו-AutoTalks בתחום תעשיית הרכב כפי שהוצג בביתן ST בתערוכה.

SAMTEC

מימין: מוטי הייטנר, מנהל פיתוח עסקי טכני, סמטק ישראל; אלן מקלין, מנהל מכירות אירופה; עופר דימנט, מנכ"ל סמטק ישראל

מימין: מוטי הייטנר, מנהל
פיתוח עסקי טכני, סמטק ישראל;
אלן מקלין, מנהל מכירות אירופה; עופר דימנט, מנכ”ל סמטק ישראל

סמטק הציגה בתערוכת אלקטרוניקה 2014 במינכן את קו המוצרים העדכני והחדש שלה הכולל את ה-SOLUTION BLOCKS, שהוא הקו המנחה של סמטק לשנת 2015 ולעתיד. SAMTEC PRODUCT OVERVIEW מציג למעשה את SAMTEC SOLUTION BLOCKS המורכב מ-6 משפחות אב עיקריות אשר מציגות את פתרונות סמטק במובן הרחב ואת כל מה שסמטק מייצגת ומציעה ללקוח כמוצר וכפתרון. SAMTEC SOLUTION BLOCKS מציג את המשפחות הבאות כפתרון כולל ללקוח לכל אפליקציה נדרשת, אם זה להעברת סיגנלים מהירים, אפליקציות מוקשחות או פתרון לכל קישוריות נדרשת בין מעגלים או בין פנל למעגל, פנל לפנל וכו.
HIGH SPEED BOARD TO BOARD – מחברים לקישוריות מעגלים ולהעברת תדרים מהירים ועד ל- באפליקציות שונות HIGH SPEED CABLES – כבלים לקישוריות מעגלים ופנל ולהעברת תדרים מהירים ועד ל- באפליקציות שונות, אורכים שונים על פי מפרט הלקוח MICRO RUGGED – מחברים וכבלים לקישוריות מעגלים ופנל ולהעברת זרמים גבוהים ועד ל-60A לפין, עם הקשחות ונעילות על פי דרישות הלקוח FUTURE-PROOF/ACTIVE OPTICS – מחברים וכבלים אופטים לקישוריות מעגלים ופנל ולהעברת תדרים מהירים ועד ל- 12 ערוצים ובסך הכל (מצטבר) IC-TO-BOARD/ULTRA MICRO – פתרונות למחברים צפופים ביותר ומתאמים בפסיעה של 0.4 מ”מ ועד ל-400 פין, לקישוריות ישירה של מעגלים ולהעברת תדרים מהירים ועד ל- בנוסף מציעה סמטק פתרונות מתקדמים ביותר למארזים לשבבים לחברות המפתחות שבבים ומעוניינות בתמיכה כוללת החל מתכנון המארז, תכנון אופטימלי של שלמות האות, לכל אורך ורוחב המעגל, בחירת המחברים והרכיבים הנכונים ובעצם תכנון ובדיקת המערכת כולה לביצועים המושלמים ולהעברה מושלמת ונקייה של הסיגנל FLEXIBLE STACKING – מחברים לקישוריות מעגלים בגמישות מירבית, בגבהים שונים והחל מ-1.65 מ”מ בין המעגלים, מ-0.8 מ”מ פסיעה ועד ל-4.2 מ”מ. עד 6 שורות פינים ו-50 פינים לשורה, במגוון רחב של פתרונות לאפליקציות שונות ומגוונות. לכך יש להוסיף את הפתרונות המותאמים של סמטק (CUSTOM MADE) למחברים וכבלים על פי מפרט הלקוח וזמני אספקה קצרים מאד. בנוסף מציעה סמטק ללקוחותיה שירותים מתקדמים של SIGNAL INTEGRITY וכלים לתמיכה, בחירת המחבר והכבל הנכון (SOLUTIONATOR) באתר סמטק, ייעוץ מקצועי של מומחים בתחום ה-SIGNAL INTEGRITY מחברת TERASPEED אשר נרכשה על ידי חברת סמטק והיא כיום חטיבה בתוך סמטק אשר מציעה תמיכה נרחבת, מקצועית ומתקדמת לתכנון המערכת הכוללת וביצועים אופטימלים.

ARNIR

מימין: מוטי הייטנר, מנהל פיתוח עסקי טכני, סמטק ישראל; אלן מקלין, מנהל מכירות אירופה; עופר דימנט, מנכ"ל סמטק ישראל

מימין: מוטי הייטנר, מנהל
פיתוח עסקי טכני, סמטק ישראל;
אלן מקלין, מנהל מכירות אירופה; עופר דימנט, מנכ”ל סמטק ישראל

חברת ארניר א.ת תקשורת בע”מ הציגה בתערוכת האלקטרוניקה במינכן את יכולותיה בתחומים: צבאי, רפואי, תקשורת ו-RF ואת יכולותיה לתת ללקוח פתרון כולל תוכן הנדסי ויצוריי. המפעל פועל עפ”י ההתקנים הבינלאומיים ברמה הגבוהה ביותר: תקן תעופתי ,AS9100 תקן רפואי 13485ISO ,ISO 9001. ארניר הינו מפעל HMLV אשר מייצר למיגון רחב של לקוחות בארץ ובעולם כ-30% ייצוא והוא נחשב לאחד המפעלים המובילים בארץ בתחום הכבילה וההרכבה האלקטרו-מכאנית. עיקר התמחותה של החברה הינו בתחום הצבאי והרפואי, ולאחרונה עברה החברה למשכנה החדש בפ”ת למבנה של כ-3000 מ”ר ובכך הגדילה משמעותית את יכולות הייצור שלה.

אמיר בר שלום

תגובות סגורות